Over ons

Wie zijn wij?

We stellen ons graag kort even voor.

Sofie

Sofie Vermeulen

E-mail: sofie@doktersdenbiezerd.be

In 2012 studeerde ik af aan de Universiteit Antwerpen. Nadien specialiseerde ik mij twee jaar in de anesthesie waarin ik zeer veel technische vaardigheden en acute geneeskunde geleerd heb. Nadien werkte ik als mama van twee zoontjes nog een jaar als arts bij Kind & Gezin. Omdat ik een zeer breed interessegebied heb (ouderenzorg, kindergeneeskunde, gynaecologie, kleine chirurgie,…), heb ik bewust gekozen om de overstap naar huisartsgeneeskunde te maken. Hierdoor kan ik nu mijn hart ten volle leggen in deze specialisatie, wat mij een enorme voldoening geeft. Ik kijk er naar uit om u een goede zorg aan te bieden in een praktijk die zeer toegankelijk is voor iedereen. Ik sta met veel plezier klaar voor u en al uw vragen, bezorgdheden en klachten.

Thomas

Thomas Vermeulen

E-mail: thomas@doktersdenbiezerd.be

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Antwerpen in 2012. Alvorens te werken in de huisartsgeneeskunde heb ik me toegelegd op tandheelkunde gedurende 3 jaar. Tijdens deze periode werkte ik ‘s nachts als toegevoegd spoedarts om ook de acute geneeskunde te blijven onderhouden. Voordat we onze huidige praktijk gestart zijn, heb ik 2 jaar in een huisartsenpraktijk gewerkt te Lier. Mijn reeds opgebouwde werkervaring heeft me gevormd tot de arts en mens die ik nu ben. Ik hoop jullie samen met mijn collega's hoogstaande maar vooral menselijke geneeskunde te mogen bieden gedurende vele jaren waarbij er een mooie vertrouwensrelatie kan bloeien.

Arnout

Arnout De Wilde

E-mail: arnout@doktersdenbiezerd.be

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Leuven. Tijdens mijn basisopleiding ontdekte ik als snel dat huisartsgeneeskunde echt iets voor mij is. De nauwe band met de patiënt en het vertrouwen in ons maakt voor mij dat dit het mooiste beroep is. In de huisartsgeneeskunde staat de patiënt ook altijd centraal en probeer ik samen met u naar de beste behandeling te streven. Naast een grote interesse in de eerstelijnszorg ben ik ook geïnteresseerd in de sportgeneeskunde waar ik een bijkomend diploma van behaald heb in 2019. Aarzel niet om uw sportieve vragen en wensen te stellen. Samen met mijn andere collega’s sta ik met veel plezier voor u klaar om u bij te staan in raad en daad!

Kevin

Kevin Raemdonck

E-mail: kevin@doktersdenbiezerd.be

In 2020 ben ik als huisarts afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Aanvullend volgde ik nog een opleiding Electrocardiogram en Spirometrie. Ik ben van meet af aan mijn studies Geneeskunde begonnen met het doel huisarts te worden. Het feit dat de huisarts zo dicht staat bij de patiënt, zowel in goede als kwade dagen, spreekt me aan alsook de variatie in de job. Huisartsgeneeskunde omvat zowat alle facetten van de geneeskunde en patiënten van alle mogelijke leeftijden en achtergronden komen aan bod. Dit maakt het beroep van huisarts boeiend en uitdagend. Ik tracht daarom telkens up-to-date te blijven aan de hand van bijscholingen en via mijn functie als redactielid voor Huisarts Nu, dit weerspiegelt zich in mijn manier van werken. Ik kijk er naar uit om u goede zorgen aan te bieden en sta net zoals mijn collega's klaar om u spoedig te woord te kunnen staan.

Onze missie en visie

Hoe u als patiënt centraal staat.

bloeddrukmeter

Waar gaan wij voor?

Wij verzekeren continuïteit van zorg.

Wij geloven in de voordelen van werken in een groepspraktijk. Zo kan u steeds bij een arts terecht en kunnen wij ook meer patiënten helpen. Ook de visies en ervaringen van de verschillende artsen kunnen een goede aanvulling zijn op elkaar en een meerwaarde bieden in de zorg van uw gezondheid. U kan zelf kiezen bij welke arts u wenst te gaan. Wanneer één van de artsen afwezig is, zal steeds de collega instaan voor de verdere goede zorgen. Elke arts kan alle dossiers raadplegen en ook onderling zullen wij elkaar op de hoogte houden van alle dossiers en alle grote veranderingen/ aanpassingen die recent gebeurd zijn.

Op deze manier kunnen wij een goede zorg en continuïteit verzekeren. Buiten de praktijkuren zullen wij deze continuïteit verder garanderen via het wachtsysteem waarin andere collega huisartsen u verder zullen helpen bij noodgevallen.

den biezerd - glycemiemeter

Waar staan wij voor?

Uw gezondheid is onze zorg.

Gezondheid is de belangrijkste bekommernis van de mens. Hierin zullen wij uw aanspreekpunt zijn om u van dichtbij te begeleiden en te adviseren over uw gezondheid. Wij volgen jullie graag van jong tot oud. Wij streven dan ook naar een persoonlijke benadering waar vertrouwen centraal staat, waar de drempel laag is om hulp, advies of een luisterend oor te vragen.

Goede zorg is vaak complex. Wij zetten ons in om u een uitgebreid medisch aanbod te garanderen en vinden een vlotte en intensieve samenwerking met andere hulpverleners, zowel binnen als buiten onze praktijk, dan ook zeer belangrijk.

Maar voorkomen is nog steeds beter dan genezen. In onze praktijk zullen wij u te gepasten tijde op bepaalde gezondheidsrisico’s wijzen via een persoonlijk preventieplan en u de nodige preventieve onderzoeken aanbieden.